Fru Magnolia

Onsdag = En trevlig goodiebag

Inlägget innehåller information om produkter från en Goodiebag

Jag tänkte att vi kunde ta och kika vad om fanns i goodiebagen från Tanumstrand. Den var minst sagt välfylld. Några produkter var helt nya för mig, andra har jag stött på tidigare.  Så håll i hatten. Nu kör vi bildbomb.

Porslin från Gerbera kermaik. Jag har tidigare fått produkter av dem i goodiebags. Men denna gången fick jag något som verkligen är jag. Stora härliga temuggar, tallrikar och skålar. Älskar muggarna och funderar på om jag inte ska ta och köpa till några fler.

Barebells försåg oss med bars, milkshake och pudding. Nu har jag ganska svårt för både puddingar och milkshaken om jag sk avar aärlig. Till mina vänners lycka, då de gillade dem och på så vis fick ta mina. Bars’en dock är riktigt goda. Den med kokos en favvorit sedan gammalt.

T&S-reklam  såg till att vi fick tröjor till ”laget”.  Nu vet jag inte riktigt vad det var för modell på min tröja, men jag gillade passformen.  Den satt bra, var lagom lång och inte för tajt. Man skymtar även en flaska Kombucha från Better you. Detta mina vänner är så sjukt gott.  Det är en ganska speciell smak ska erkännas. Och den är inte för alla. Men jag älskar den.  Det är fermenterat te. Alltså te med massor av glada bakterier i. Tarmarna dansar tango av dessa. Av better you fick vi även Flapjaks och en shaker.

Ifrån Une Care fick vi dels en kropps/schampotvål och denna mycket välkomna goding.  En kylande lotion som gör gott för trötta muskler. Jomenvisst, en mer passande produkt att ha med sig å en träningshelg en denna får man nog leta efter. EKO är den också, om någon undrar.

  Sen var det någon som hade varit förutseende och försätt oss med Smellwell. Det är alltså små tygpåsar som är fyllda med något magiskt medel. Man lägger ner dessa påsar i skorna och på något magiskt sätt absorberar dem all dålig doft. Så sanslöst fiffigt.

Rosenserien försåg oss med deo, kroppsolja och tvål.  Jag har inte testat deras produkter innan, så utlåtande får jag lämna senare.

Sen var det den där ansiktsmasken. som åkte på ganska snart efter det att vi kom hem. Den kommer ifrån MASQ+ och är grym. För det första gillar jag at man slipper kladda med den. Det är bara på med masken. Sen är det känslan när den är på. Sval och skön. Och när den åkt av känner jag mig lite snyggare. Om man kan se någon skillnad låter jag vara osagt. Men känslan är hela grejen. Den här masken har jag faktiskt köpt några gånger själv, bara för att jag gillar den så mycket.

Sist men inte minst har vi strumporna från Pierre Robert. Mycket lägligt kom dessa, då det samtidigt gått hål i flera par av mina träningsstrumpor. Dessa ligger just nu i tvätten här hemma då de provades när jag sprang i går. De funkade finfint och utförde sitt jobb som träningsstrumpa med bravur. Alltså, de skavde inte, satt på plats och transporterade ut svttet till skon. Precis som det ska vara alltså.  Något som inte är med på bild är blåbärssoppan vi fick presentkort på från Rynkeby. Ska bli kul att testa en färdig soppa, då jag de senaste åren har kokat min egen från färska blåbär.

Det var det med det.
En välfylld Goodiebag med andra ord.
Tack för det @womsa.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.