Fru Magnolia

Måndag = Yoga Fusion

Inlägget innehåller info om PR-event Yoga Fusion

Yoga Fusion Tanumstrand

På den här bryggan satt jag förra helgen och bara insöp miljön på yoga matta. Kroppen kändes stel och trött efter en heldag med träning dagen innan. Jag och mattan har varit ifrån varandra rätt länge nu. Det är nästan 6mån sedan jag körde ett riktigt pass. Det var som om jag tappade bort lusten och jag började fokusera på rätt och fel, istället för känslan. Jag yogade själv, hemma i vardagsrummet, utan coach.  Gnistan försvann.

Mattan följer mig dock. Den var med upp till Sälen i somras, ner till Skåne och nu senast till Tanumstrand. Jag andas genom några solhälsningar då och då, och det känns som hemma. Men hela tiden kommer tanken ”Jag gör nog fel”. Jag blir hämmad. Och lägger av.

Förstå därför min lycka nu när det dök ner en inbjuda till ett PR-event på Tanumstrand till deras Yoga Fusion helg.  I beskrivningen står det att den ska passa allt från nybörjare till erfarna utövare.  Och jag anser mig tillhöra nybörjarna.  Jag hoppas och tror att denna helg kan bli en form av nystart. Tända gnistan. För jag saknar yogan. Jag saknar det den gör med mig. Något som är säkert är att jag med största sannolikhet kommer att fulgråta ett pass eller två. Det har ju blivit lite av min grej. Tanumstrand har liksom den inverkan på mig.  Lycklig är jag då att jag kommer ha med mig både Aja och Tess ner. Och det känns tryggt att ha någon att hålla i handen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.