Fru Magnolia

Lördag = Tanum Stand levererar

Inlägget innehåller info om PR-resa på Tanum Strand

En av salarna där passen körs. Bra golv, bra ljud och BRA ventilation. 

Benen känns härligt möra, magen är lätt hungrig och själen är lätt gungning. Jag lovar att berätta mer om just själen. Men det tänker jag ägna ett helt inlägg. För det händer saker när man är här. När kroppen körs slut, får själen mer plats.

Totalt har jag kört fem pass idag. Galet bra pass. Jag hade inte velat vara utan något av dem. Coachgänget är grymma. Men blir så inspirerad. Och markservicen från TanumStrand är grym. De har greppat det här med att det går rätt mycket energi, och ser till att vi fylls på med bra mellanmål och härliga huvudmåltider.  Men passen då ”Vad har hon gjort undrar ni säkert”. Jo idag körde jag ett ”Komigångpass” efter frukost. Ett medelpass som väckte igång kroppen med välmeriterade Calle. Efter det var det WikkedWorkout med underbart inspirerande Jonna.  Efter lunch var det ”Dance like a pro” med Calle, och vilket profs han är.  Jag fick leta endel efter nästa pass. Och var beredd att kasta in handduken. Men till slut hittade jag salen där jag skulle få testa ”Nia” instruerat av Anna. Vilket underbart pass. Grymt! Sista passet var en härlig lagstafett ”Lobster Style”. Vi körde just stafett i lag, tillsammans med ny bekantskaper. Det hela av slutade med att vi sprack en hinderbana.

Nu sitter jag i stugan och väntar på att vi ska bege oss av till middagen. Sen blir det en tidig kväll för mig. Jag är helt slut. Denna Annan kommer att sova gott i natt vill jag lov. Men först middag. Tre rätters.  Ska bli ljuvligt.  Maten på det här stället är något i en klass för sig. Fräscht, vällagat och välkomponerat.  Sen gör det ju sitt till att personalen är fantastiskt.  Tusen plus på det.

Gårdagens efterrätt. Havtornspannacotta. Godare pannacotta har jag aldrig ätit.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.