Fru Magnolia

Fredag = Vilka lopp blir det nu då?

I och med att jag springer Rosa Bandet loppet på söndag så står jag sedan obokad för lopp framöver. Och jag ska medge att det känns lite tomt.  Så nu börjar jakten på dem perfekta loppen att springa, dels i höst och under våren 2018.  Då jag har bestämt mig för att upplevelse går före tidsmässiga prestationer så är jag lite sugen på att springa lopp jag aldrig tidigare sprungit.

På min önskelista över lopp står

21/10-17 Stockholm above and below
7/4-18 Prag Halvmara
AiM challenge tillsammans med mannen i mitt liv. Något som egentligen är väldigt långt från min comfortzone. Men så pass galet att jag vill göra det.
Sen har jag ju Göteborgsvarvet med. Det går lite mot mina principer att köra det igen. Men det var ett ruskigt trevligt lopp så det tåls att tänkas på.  Och Köpenhamn Halvmara om jag känner för ett längre lopp på höstkanten.

Så så ser min önskelista ut. Nu är det bara frågan om hur jag ska få till det med Prag och hejjarklacken. Om dem skulle vilja följa med. Mannen i mitt liv kanske jag kan locka med god öl och tillsammanstid med mig.  Det kommer säkert komma till lopp som jag ”snubblar” över och vill köra. Men nu har jag i alla fall en målbild framåt, vilket gör att det blir enklare att motivera mig själv att sticka ut och köra de där löppassen. Jag gillar ju faktiskt inte att springa, egentligen….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.