Fru Magnolia

Onsdag = Packlista för en träningshelg

Inlägget innehåller information om kommande PR-resa till Tanum Strand

Jag ska ju iväg på Boost Camp på TanumStrand om 10 dagar. Det är ett helt fantastiskt gäng tjejer som kommer träna, äta gott och ha det bra tillsammans.  En av tjejerna är lite frågande kring vad som ska packas med. Hur mycket träningskläder behövs? Måste man ha med sig fyra par skor? Det pågår dessutom en diskussion kring om vi skulle kunna åka 5st i en kombi. Får vi plats? Takbox eller släpvagn var visst inte ett alternativ.  Så hur mycket grejer behöver man då ha med sig på en träningshelg. Räcker det inte bara med ett par skor, ett ombyte och ett gott humör? Läs nedan och fundera över de facto.

Förutsättningarna för helgen är som följer.
Vill man maxa träningen så kan man köra totalt 13 träningspass under helgen. Det är blandning mellan högintensivt (hög svettfaktor) och lågintensivt (det kan vara skönt med en extra tröja).  En del pass är inomhus, andra är utomhus. Då vi är på västkusten kan vädret vara allt från 20 grader och sol till nollgradigt och snårblåst.  TanumStrand har ett helt fantastiskt SPA som jag förutsätter att vi kommer spendera nån timme på. Det blir ”finmiddag” både lördag och söndag.

Så utifrån dessa givna förutsättningar kommer jag att packa:

4par skor (löparskor, inomhusträningsskor, snyggskor och baravaraskor/transportskor. Visst, man skulle kunna ta löparskorna som reseskor, men frågan är om de är torra på söndagen när vi ska åka hem. Det finns en risk för att de är marinerad i svett/gegga).
Minst 4 par träningstaijts (Här är frågan ”hur många par äger du?”.  Man blir ju rätt svettig. Kan vara skönt att byta vid lördag lunch. Om du ska köra utepass, räkna med att byxorna blir blöta och du vill byta dem efteråt. )
4st Kortärmade träningströjor/linnen

2st långärmade träningströjor (När man kör lågintensiva pass kan det vara skönt, eller vid utepassen)
Långärmad transport-tröja (Alltså en sån tröja man drar på sig mellan passen för att man inte ska bli kall när man rör sig mellan husen/salarna)
1st träningsoverall (Både jacka och byxor. Kvällspasset på lördagen kan bli kallt.)
Mössa/pannband och vantar (Okej, jag vet att det är september. Men när solen gått ner är det faktiskt kallt ute!)
2par kompressionsstrumpor (Skönt om det är kallt ute, eller om jag får för mig att faktiskt ta en runda i Grebbestad)
Minst 4par träningsstrumpor (Om du kör utepass packa extra. Finns risk för blöta fötter)
Minst 4st träningsBH.
Trosor (Alltså, här snackar vi rätt många par i funktionsmaterial. Jag vägrar trosskavsår! Är det dessutom så att bäckenbotten inte är i den bästa formen så packa flera par trosor och krydda lite med Tena….)
Snyggkläder till middagx2
Pyjamas
Badkläder

Necessären med innehåll (HÅRSNODDAR!)
Kläder att resa hem i (Detta kan vara lätt att glömma. Men om man inte tänker till så kan man bli tvungen att åka hem i svettiga strumpor och en härligt insvettad träningströja… )

Så åter till ursprungsfrågan.  Kommer vi kunna klämma in oss 5st + packning i en kombi?
Jag är tveksam, tyvärr.
Det hade ju varit galet roligt att åka tillsammans.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.