Fru Magnolia

Fredag = Var är feelingen?!

Jomenvisst. Vi äter godis i vår familj. Varför skulle vi inte göra det. Men vi äter även spenat, yoghurt och ris. Och allt annat med för den delen . Det handlar dock om proportionerna. Ni vet det där om lagom.  Min tanke är att jag ska lära barnen om det där med lagom. Förbud är inte vägen att gå enligt mig. Utan lagom, kunskap och sunt förnuft är mer min melodi. Nu ska jag ta ett lagom stort glas vin. Om någon undrar. 

Storebror var trött i morse. Galet trött. Det var studiedag igår, vilket innebär att barnen var lediga från skolan. Jag var på konferens med jobb och mannen gjorde sitt bästa för att jobba hemifrån. Pojkarna lekte med kompisar, spelade och gjorde sitt bästa för att inte störa sin far.  På kvällen var det orientering, och det tenderar att innebära att barnen kommer i säng senare än vanligt.  Vi pratar runt 20:15 snåret. Allt det där sammantaget gjorde att storebror var rätt trött i morse. Man blir ju trött av att vara ledig liksom.

Vid 06:35 imorse hör jag och mannen att storebror vaknar. Han släpar sig ut från sitt rum och utbrister i
”Vad är det för daaaaag idaaaag? Säg INTE att det är MÅNDAG! Klockan är fem-minuter-i-mitt-inatten!”

Man skulle ju kunna säga att fredagsfeelingen startade i lätt uppförsbacke idag. Men å andra sidan. Förstå vad underbart att först tro att det är måndag, för att i nästa sekund få höra att det är fredag. Det har ju inte hänt många gånger i livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.