Fru Magnolia

Onsdag = Boost Camp pågång

Inlägget innehåller information om kommande PR-resa till Tanum Strand

Foto: AngelicasVärld

Snart är det dags igen. Åh vad jag längtar. En hel helg med världens härligaste tjejer. Det vankas Boost Camp på TanumStrand. En helg fylld med träning, fantastisk mat, skratt och feelgood. Jag har gått igenom alla passen som kommer att erbjudas under helgen. Och anmält mig till galet många. Men nu börjar jag vela lite. För visst är passen spännande, utmanande och lockande. Jag älskar att träna i grupp. Men jag kommer nog behöva andrum med. Om jag känner mig själv rätt. Och visst, SPA kommer att erbjuda lugn för både kropp och själ.  Värme och avslappning.

Men jag behöver vara själv, ute. Känna dofter och vindar. Njuta av vyer och ljuder av hav. Så jag kommer att ta med mig yoga mattan. Den har stått i ett hör i vardagsrummet sedan i våras. Men nu är de banne mig dags att den åker fram, och med. Jag ska hitta mig en klippa någon stans där jag kan yoga utan att känna att någon ser mig. Jag, mattan och allt runt omkring mig.

Sen vill jag springa med. Springa utmed vattnet. Det behöver inte vara långt.  Det handlar inte om tid eller distans, utan om upplevelsen. Jag vill springa utan att tänka på teknik, hänsyn till andra eller prestation. Så löparkläderna åker med. Och pannlampan.  För mörkret får inte stoppa mig, om jag blir sugen en tidig morgon.

Så det är min plan. Att få det bästa av alla träningsvärldar på en och samma helg.  Och vem vet, när jag är där, just då, kanske jag inte känner behov alls av egen meditativ träning. Men jag ska i alla fall curla upp för det. Så jag vet att det finns att tillgå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.