Fru Magnolia

Torsdag = Vi är laddade för läger

I helgen gäller det. Jag och Storebror ska åka iväg på orienteringsläger tillsammans. Kära nån.  Om någon hade sagt att jag skulle sova på golvet i en klubbstuga tillsammans med ett gäng orienterare för ett halvår sedan så hade jag skrattat högt och sagt att ”Det lär ju aldrig inträffa”. Men nu står jag  alltså här, och funderar på vad man ska packa till ett sånt här läger. Vilka måsten finns?

Jag har i alla fall införskaffat två uppblåsbara madrasser. En till mig och en till Storebror. Tiden när jag sov på 0,7mm tjockt liggunderlag på parkettgolv är sedan länge förbi.  Sen ska man väll ha med sig ett gäng träningstaijts, några par skor(finns en risk att det kommer spelas träskfotboll) och regnkläder. Och det är där vi går lite bet. För nu visar det sig att regnkläderna jag beställt till storebror inte kommer att komma förens nästa vecka.  Tjoho och jippi…. Väderprognosen säger mulet och 16grader.  Så det finns en teoretisk möjlighet att det inte kommer att regna. Men vi teoretiker vet ju hur teorier fungerar…. tills motsatsen är bevisad.  Vi får helt enkelt säkra upp med skalkläderna.

Lillebror och pappan slipper sova i stuga. Men de är välkomna upp till de djupa skogarna kring Arboga på söndagen, för då ska det minsann springas tävling igen.  Vad jag kan läsa ut av inbjudan (känner mig lite som ett ufo i orienteringsvärdlen, men jag försöker i alla fall…) så ska man kunna springa en öppen bana på 2,2km. Det skulle vara perfekt för storebror. Dock tror jag inte att det finns någon  inskolningsbana, så vi får väll se hur vi gör med lillebror.

Alltså, jag och orientering
kanske som någon form av ying/yang
så himla otippat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.