Fru Magnolia

Söndag = Ta skydd!

Det blev en riktig utedag igår. Vi började med att åka till Dingtuna för att springa orienteringstävling. Det första någonsin för mig lillebror och storebror (Mannen har ju klämt ett par o-ringen och 5-dagars. Han är rätt rutinerad, eller var i alla fall för 25 år sedan). Jag och lillebror körde en inskolningsbana och storebror körde en U1 bana. Mannen skuggade storebror när han sprang och lyckades visst med konststycket att vara tyst under tiden. En gång behövde han bryta in och hjälpa till. resten av biten sprang storebror själv. Helt otroligt häftigt!

När vi kom hem (mycket tidigare än beräknat. HURRA!), kastade vi oss upp på cyklarna för att bege oss ner till hamnen och hejja på alla swimrunners som skulle angöra bryggan. Vi hade grannar, vänner och kollegor som antagit utmaningen att kombinera simning och löpning. Jag är grymt imponerad av dem och skulle aldrig i världen få för mig att göra något liknande. Springa okej, men simma i öppet vatten. Nja, inte min grej.

När vi hejjat klart hoppade vi upp på cyklarna igen och begav oss ut i skogen. Nu skulle det letas svamp. Jag och lillebror stannade på hälften av sträckan och letade i en gen skog. Vi hittade 5 bauta kantareller och en massa gula löv.  Så började det regna. Massor. Och lite till! Ta skydd! ropade lillebror och tog skydd under en gran.  Sen lekte vi grankojja medans regnet föll.  Riktigt mysigt var det.

Vad vi hittar på idag vet jag inte.  Jag ska ut och springa, såklart. Mannen är lite sugen på att cykla. Barnen vill leka med kompisar.  Jag tror det blir en dag i piano. Vi tar den som den kommer. Egentligen har jag inget emot att ligga på soffan och lyssna på poddar. Men efter jag har sprungit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.