Fru Magnolia

Lördag = PompDeLux, shopping-kod

 Vilket härligt gäng det kom hem till mig igår.  Jag hade bjudit in till bubbelkväll och PompDeLux shopping.  Det bäst av två världar.  Pomp har hur mycket snyggt som helst. Denna gång shoppade jag en jacka till Storebror och fyllde på tröjförådet till killarna. Det slank även ner en pyjamas till storebror. De är helt otroligt mjuka.

Vi körde som sagt även fredagsbubbel med tillbehör. Lite ost, chark och olivolja.  Sen var det prat för hela slanten. Det är allt för sällan vi träffas alle samman. Jag minns när barnen var små, när vi satt i underställ, lätt babyblous-iga i soffan hemma hos varandra och pratade om amning, sömnlösa nätter och hur överväldigande det är att bli förälder.  Det var tider det. Tänk om vi då hade vetat hur det skulle bli nu.

Om någon skulle vilja shoppa Pompkläder hör av er till Susanna ([email protected]) så ser hon till att hjälpa er på vägen.  Det är verkligen hur smidigt som helst att shoppa av henne.  Och har ni tu så kanske hon har härlig shopping-kod på lur.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.