Fru Magnolia

Måndag = Så j*kla mycket måndag

O hej på dig Måndag. Kul att råkas. Gillar att du testade mitt pannben idag. I flera bemärkelser. Att åstadkomma det jag har gjort idag, på de få timmar upphackad sömn som jag fick är enligt mig själv ett stordåd i klass med att springa en mara… baklänges.  Jag vill även rikta ett tack till de som var ansvariga för att brygga kaffe idag. Jag vet att det må ha gått åt mer en den dagliga ransonen, men det var precis vad en trött och lätt ofokuserad skolsköterska behövde idag. Väldiga volymer kommunkaffe.

Lyssnade på Marathonpodden idag, ett gammalt avsnitt då Paulo Roberto var gäst. Man kan tycka vad man vill om den mannen. Men jag gillar essensen av hans budskap. Sen har han och jag samma inställning till kvarg, dieter och värdet av samtliga veckodagar. Jag kanske är lite mindre radikal och något mer lågmäld. Men i grund och botten håller jag med honom. Helt klart ett avsnitt värt att lyssna på.

Klockan är nu 19:55. Om en sisådär 10 min ska jag gå och borsta tänderna. Sen blir det sängen och en bok. En pocket. Den gör inte så förbaskat ont att tappa i ansiktet om jag mot all förmodan skulle somna med boken i handen. Jag tror dock inte att det kommer at inträffa. Förmodligen kommer jag inte att orka lyfta boken från sängbordet.

God Natt Måndag.
Ses snart Tisdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.