Fru Magnolia

Söndag = Sensommar

Idag tände vi ljus på bordet när vi åt frukost. Ett säkert sensommartecken.

Dessa två dagar. Det bästa vädret man kan tänka sig om man som jag älskar sensommaren. Det är något speciellt med luften, ljuset,  värmen och kvällarna. Två dagar i rad har vi nu suttit ute och ätit middag.  Båda kvällarna med vänner som ligger mig varmt om hjärtat. Det gäller att ladda själen med måbrastunder. För rätt som det är behöver man dem mer än  man anar.

Jag byggde klart den där rabatten idag och fyllt den med jord.  Planterade en magnolia och en klätterhortensia. Tjuvade lite höstanemoner från en fin granne som har anemoner i överflöd.  Sen tömde vi även klart poolen. Plockat på tomten, och börjat ställa i ordning för hösten.

Det som är jobbigt så här efter semestern är tillgången på tid. Tid att pysslar i trädgården, göra familjeturer, träna och bara vara. Sånt som jag mår bra av. Att försöka hitta tid till det där nu när vardagen pockar på. Men om jag summerar dne här veckan så tycker jag ändå att vi har lyckats väl. Visst, det blev ingen familjetur på cykel, men barnen använde den tiden till att leka med vänner istället. Och det är nog så viktigt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.