Fru Magnolia

Söndag = Perfekta presenter till en Anna

Så blev jag firad igår. Med skönsång, tårta och pakter. I sällskap av min stora lilla familj.  Jag fick paket såklart. Och man kan säga att de där människorna känner mig. Jag fick ett pulsband, en Garmin Forerunner 235, Äng från Klong, Skott från Klong, en teak bricka, en föreställning på Operan/Dramaten, en serveringsbricka från Niclas Vahe och en oljelampa i glas.  Träningsgrejer, kultur och vackra inredningsdetaljer.  Perfekta Anna-presenter. Jag gav min syster en övernattning (tillsammans med mig) med middag och SPA på SteamHotel här i Västerås i mellandagarna. Något härligt att se fram emot.

Innan alla gästerna åkte hem spelade vi en blodig omgång av Cluedo. Jag vann! Bara så ni vet…. Det var liksom lugnast så. Jag är en tävlingsmänniska utan dess like. Inget jag är jätte stolt över, men väl medveten om.

Idag började jag och mannen i mitt liv att för fösta gången någonsin springa 5km tillsammans. Jag ville helst prata på, men mannens fokus var mer att ta sig framåt och så snabbt han bara kunde.  Men vad sjutton, vi gjorde det.  I eftermiddag drar vi till klätterhallen och klättrar någon timme. Jag och storebror har siktet inställt på en led som vi nästan klarade förra veckan.

Och innan jag vet ordet av så kommer det vara söndagskväll, med bastu och veckoplanering.
Sista söndagen på min semester.
Tusan, vad ljuvligt det har varit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.