Fru Magnolia

Tisdag = Pizza på grillen

Måste dock börja med att avlägga en rapport om hur det gick för tältandet och Storebror. Han sov till…. kl 05:30.  Då kom han intrippande lycklig som få. Nästan om som han var hög på endorfiner. Han var hungrig, såklart. Och helt plötsligt, som en skänk från ovan, visste han hur han skulle göra för att förse sig själv med frukost.  Han skramlade på rätt bra där nere i köket. Men han gjorde det helt själv.  Rostad macka med nutella blev det visst. Jag har absolut inga invändningar mot det alls. Han gjorde det ju helt själv, och jag fick sova vidare till klockan 08:30.  

Igår lagade  vi pizza på grillen till middag. det är det absolut godaste sättet du kan tillaga en pizza på hemma enligt mig. Mannen i mitt liv fick en pizzasten till grillen i födelsedagspresent förra året. Till den stenen följde det med två plåtar, vilket gör det hela väldigt enkelt. Inget kladdande och mjölande av stenen. Utan värm upp grillen, på med gallret och stenen. Fixa till pizzan. På med den på plåten och sedan på på  den varma stenen. Enkelt och GOTT.

Jag valde att köa färdig ”pop-deg” igår. Fyllningen blev tomatsås, riven mozarella, buffelmozzarella och tomater. När Pizzan var klar hade jag på parmaskina, ruccola och olivoja. Lite färs oregano på det och sen sjöng smaklökarna lovsång vill jag lova.

Åt gjorde vi ute såklart. Dessa sommarkvällar vill man inte gå miste om. Jag älskar verkligen att sitta på altanen på kvällarna, äta gott och småprata med killarna. De är så kloka, finurliga och nyfikna de där två.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.