Fru Magnolia

Söndag = Alltid vid din sida

Lillebror och storebror. Ni har inte valt era föräldrar. Det bara kom sig att ni kom till oss.  Vi, era föräldrar, valde dock er. Vi valde att bli föräldrar. Och lyckan är att ni kom till oss.  Vi valde er.

Vi kommer alltid att vandra bredvid er. Det kommer finns tider när ni väljer bort oss. Det är okej. Ni valde inte oss. Men ni ska veta, att vad ni än gör här i livet, så kommer vi alltid att finnas där för er. För vi valde er. Och i det valet följde ett livslångt löfte. Ett livslångt band. Att vi alltid kommer att vara er nära, och älska er av hela vårt hjärta, oavsett vilken väg ni går.

Vi kommer att hjälpa er på vägen. Hjälpa er att läsa kartan och staka ut vägval. Tillsammans kommer vi att skapa grunden till det liv som kommer att passa just er.  ibland känner man sig vilsen, men ni ska se att ni besitter förmågor som ni inte ens kunde drömma om.  Tillsammans kan vi locka fram dem förmågorna.  Men ibland måste man göra saker själv. Och då hoppas jag att ni vågar lyssna till ert inre och tro på er egen förmåga och godhet.  Jag vet att det finns inom er. För jag och er pappa har planterat det där.

Vi valde er
För alltid framöver
Det störta vi någonsin gjort

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.