Fru Magnolia

Lördag = Långpromenad med barnen

Typ 5min senare öppnar sig himlen och regnet ÖSER ner. Som tur var, var vi väldigt nära bilen. Men det blev ändå att byta om till torra tröjor till killarna. Lillebror tyckte det hela var väldansroligt och storebror skrattade högt såklart.  Själv funderade jag på om jag inte skulle ta och springa lite i regnet. Älskar att springa i sommarregn. 

Igår var planen att vi skulle samla stolpar ute på Björnö. Vi hade laddat med både karta och kompasser. Det blev dock inga stolpar. När storebror läste instruktionerna visade det sig att stolparna inte sätts upp förens den 15 aug. Så var det med det.  Men att vända hemåt var inget alternativ. Nej, det fick bli en promenad istället.

Vi tog oss an 5km spåret.  Med stopp för att åka lite linbana och sitta på bryggan och äta choklad. Det blev en härlig stund med männen i mitt liv. Och åter igen imponerar framförallt lillebror på mig. Han knatade på utan att klaga. Vi pratade om NexoNights, blomsterdrakar och lekte intenuddamark. Och storebror sprang vissa delar av spåret tillsammans med mannen i mitt liv. Dock inte hela spåret i ett svep, för då hade jag och lillebror hamnat så långt bakom att det inte hade varit ett familjeäventyr längre.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Förhoppningsvis blir det en fikadeijt nu på morgonen och en långpromenad i eftermiddag för mig, om den där skitfoten vill samarbeta vill säga. Lillebror ska få åka iväg till en mycket älskad kompis och storerbror ska försöka få tag i någon kompis . Vad mannen hittar på vet jag inte.  Utekök kanske?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.