Fru Magnolia

Fredag = SKIT FOT! Hjälp motages tacksamt.

 SKIT FOT!!! Nu är jag trött på det här. 1,3km kom jag innan foten vek sig, IGEN! Denna gången sprang jag i ett motionsspår som är slätt och fint. Inga bucklor eller bulor alls att trampa snett på.  Trampade som vanligt in lilltån ”under” foten. Lyckas parera något med andra foten, men denna gången skar det till ordentligt. Kände av det hela vägen upp i knät.  Faller dock inte ihop, utan skuttar liksom fram.

Pang! Insidan av foten, smärta som gör att jag skriker. Ingen svullnad, inget hematom(lindar foten mest för syns skull). Bara förjäklaont. Morgonstel i tre dagar, och sedan är det bra. Tills jag trampar snett igen, vilket just nu är 1/3 av gångerna jag springer. Tips på prisvärd/duktig/pålitlig människa som kan fötter mottages tacksamt. Eller på bra skydd som fungerar. Borde jag tejpa fotskrället?

Är så fruktansvärt trött på detta. Nu när jag hittat ett flow i löpningen. När jag bestämt mig för att upplevelsespringa mer än att springa på tider.  Jag har Rosa Bandetloppet om 1,5 månad.  Och jag vill kunna springa det utan att vara orolig för att foten inte ska bära.

All hjälp välkomnas. För att sluta springa är inte ett alternativ!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.