Fru Magnolia

Lördag = Köpa färg till utekök

Snart ska jag ta och bege mig till färghandeln tänkte jag. Jag behöver köpa mer grundfärg, så jag kan göra klart en del målararbeten i vårt utekök.  Men visst blir det bra, uteköket! Är så himla imponerad av mannen i mitt liv. Nu fungerar vattnet, och avloppet är tätt och fint. Nästa steg i processen är att bygga hyllor och luckor. Sen ska det såklart upp någon form av belysning också.  Och vem vet. Kanske kommer det att muras upp en grill också, i vinkel mot uteköket.

Bakom uteköket mannen i mitt liv byggt ett planeteringbord åt mig. Det ser egentligen precis ut som uteköket, fast det har bara en ho och en bänk av trä. Där ska jag kunna stå och kladda med jord under hela året (vattnet kommer bara vara igång sommartid såklart).  Helt enormt lyxigt!

Men som sagt. Grundfärg, för det är en del saker som behöver målas.  Sen kanske en tur på stan. Måste ju kolla in alla reor. Behöver ett par nya kompressionstrumpor och det vore fint om jag kunde hitta ett par som är nedsatta några kronor.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth Karlsson Graf

    Jag köpte sådana strumpor på Apoteket❤ Ta två betala för ett par. (Jag tog lilamelerade och ett par mörka. Mvh Elisabeth.