Fru Magnolia

Måndag = Denna blåst

Jädra i anåda vad det blåser ute. Solen skiner för visso, vilket är härligt. Men blåsten gör det otrevligt att sitta ute och njuta nu på kvällen.  Jag försökte tappert och stod ut i hela 30min. Sen gick jag in och satte mig i soffan.  Så tråkigt.

Dagen har annars rullat på. Killarna har lekt på bra med varandra under dagen. De är helt fantastiska med varandra. Nu på kvällen satt de och spelade monopol med varandra. Helt galet. En 5 och en 9 åring. Det roliga är att de även väljer att vara tillsammans.  Och att det är självklart att den andra får vara med, även om man har kompis hemma.

Jag och pojkarna gjorde ett tappert försök med att hänga på badstranden. Killarna plaskade på i vattnet, grävde lite sandslott och fikade köpekakor. Det blev väll en 30 min på den soliga med ack så blåsiga stranden.

Tyvärr ser det ut som om morgondagens väder kommer att bli en kopia av dagens.  Vi kan väll hoppas att vinden dock har vänt, och att det är lä på baksidan. Det skulle vara ljuvlig att kunna ligga på en filt i värmen  och dräggelsova lite, det hör liksom sommaren till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.