Fru Magnolia

Lördag = Avlopsrensning är vad som krävs

Vilken intensiv men underbar dag det blev idag.  Dagen började med en ljuvlig sovmorgon. Ingen säng i världen kan slå min egen.  Sen blev det 7km löpning innan frukost. Och vilken frukost sen. Storebror hade själv slängt ihop scones. Samtidigt som jag klev in genom dörren efter löpningen tog han ut dem ur ugnen.  Att sätta sig vid dukat frukostbord är verkligen lyx.

Efter frukost rullade sedan dagen på. En tur för att handla mat och lite växter till trädgården.  Avkalkning av duschar och kranar. Trädgårdsfix. Bad i poolen. Vattenballongjonglering. Tvätten…. Och sist med inte minst avloppsrensning.  Det är något med just avloppsrensning och semester. Det är so mom det är själva startskottet på långledigheten. Det känns helt enkelt inte som ledighet om inte avloppsrören i köket har fått sig en omgång.  Men nu är det gjort, och semestern är igång på riktigt.

Vi avslutade dagen med att cykla 5km tillsammans hela familjen. Så himla skoj att kunna dra ut tillsammans.  Nu sover barnen gott och vi vuxna sitter på framsidan i hängstolarna och sippar bubbel bakom den ljuvligt doftande honungsrosen.  Semester alltså. Synd att klaga.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.