Fru Magnolia

Måndag = En ”måste-bok”

HjärnstarkHjärnstark av Anders Hansen

Alla borde verkligen läsa denna bok. På riktigt. Kanske inte borde, utan MÅSTE.  Det skulle göra att fler fick kunskap om hur man kan hjälpa sina barn att ge dem bästa möjliga start i livet som har effekt hela livet, minska risken för demenssjukdommar, bygga upp hjärnans kapacitet och bli en kreativare människa som tänker utanför boxen och är mer stresstålig.  Och det bäst aär att man tillför inga konstigheter. Man bara gör det som kroppen är byggd för att göra.

Jag älskar denna bok. För den får mig att förstå varför jag springer, egentligen. Inte för att nå resultat, göra bra tider eller hålla en bra förbränningen. Nej, den verkligen orsaken till att jag springer, och ska fortsätta att göra det, är för att det är det bästa sättet att motionera hjärnan. Springandet gör mig till en bättre människa, som kommer hålla huvudet på skaft, bygga nya hjärnceller och nya kopplingar och gör mig till den bästa mamman jag kan vara för mina barn.

Har du inte läst den. Så läs den. Jag lovar, den kommer att förändra din syn på varför du tränar, egentligen. Och den kommer göra att du vill träna av den rätta anledningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.