Fru Magnolia

Fredag = En eftermiddag med goda vänner på sjön

Vilken galet underbar eftermiddag det blev. Tillsammans med goda vänner ute på sjön.  Det blev en kort tur till Frösåkersbrygga, för att äta glass och kika runt på vad dem har att erbjuda.  Om vi ska vara ärliga var just målet inte jätteviktigt, mer att vi fick äta glass, hänga med goda vänner och åka båt.

Storebror fick äran att ratta båten på vägen hem.  Han växte flera decimeter. Att få förtroendet var stort.  Och att bli bemött och behandlad som en ”stor”, där inte vi föräldrar var inblandade alls, så häftigt att stå bredvid och bara se på.

Väl hemma igen blev det bad i pool hemma hos andra goda vänner, tillsammans med goda vänner. Killarna plaskade på och gjorde av med all överskottsenergi. Jag satt mest och tittade på och huttrade vid bara tanken att hoppa i.  Sen sparade jag min energi, för jag visste att det skulle ut och springas. Det gäller att jag håller benen igång under semestern om jag ska orka med det där loppet på Lidingö

En mil blev det för mig, under tiden mannen kockade i köket.  Jobbigt som tusan och varmt som bara den. Men runt kom jag. Någonstans tänker jag att ju jobbigare det är, desto bättre för kroppen. Som om vinsten blir större rent kroppsligt (även om tempot var nästintill skämslångsamt.)

Nu är vi alla ganska trötta. Barnen har kommit in i semesterfeeling och somnar vid 21 och sover till 07. Vi vuxna har oxå skjutit på våra tider. Men vad sjutton. Sommarkvällarna är just nu ljuvliga, medans mornarna är lite kyligare. Så att svänga om är helt rätt enligt mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.