Fru Magnolia

Måndag = Sommar i fjällen, jag är kär

 Måndag = Sommar i fjällen, jag är kär

Nu är vi hemma igen.  Och vid frukostbordet idag satt vi två föräldrar och undrade vad som hände. Var allt bara en dröm. Det var liksom för perfekt för att ha kunnat vara veklighet. Men det var veklighet. En del av er har säkert följt oss på instagram under #NoringiSälen . Om inte, kika in där för mer bilder.

Det blev totalt fyra dagar med cykeln. Varav två dagar i Röbäcksnäs.  Båda killarna cyklade genom skogen som om de aldrig gjort något annat förut.  Helt enormt att uppleva den utvecklingen som de gjorde på de dagarna som vi körde. Lillebror beskrev det hela bra.

Mamman ”Lillebror, nu kommer det en svår uppförsbacke för dig. Vi kan gå.”
Lillebror”Hur vet du att den är svår mamma? Jag har ju inte provat!”

Och fjället. Alltså, detta lugn, vyer och nästan i himlen. Vi var alla betagna.

Och kanoterna. Görälven visade sig från sin bästa sida. Vindstilla, klart vatten och lagom forsande forsar.  Det bäst amed hela dagen var enligt barnen just forsarna. Och att vi gick på grund när vi skulle lägga till.

Och han, mannen i mitt liv. Han finns ifs här hemma med.  Vilket jag är lycklig som få över. Men något som gör mig extra lycklig är att se när han liksom myser ner för backar och genom skog. Och när han lyckas lura familjen att traska upp för backarna för att ”Det skulle vara fint med lite utsikt”.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.