Fru Magnolia

Måndag = Semester deluxe

Det här vad vi har gjort idag. Vi har cyklat, massor. Det höll dock på att gå åt skogen då det visade sig att uthyraren som jag tänkt att använda inte hade öppet annat än fre-sön…. Så kan det gå. Som tur är fanns det ett ställe i Lindvallen som var öppet, så vi bräsade dit och höll tummarna för att allt inte skulle vara uppbokat. Vi hade tur och fick med oss två cyklar och ett cykelställ till bilen. Nu var det bara att åk.

Vi började med att köra ett gäng vändor i Valles downhill. Lagom avancerat. Lillebror lyckades dock med konststycket att skrämma en snickare då han tok kraschade innan ett hipp. Jag och mannen tog det lugnt, vi är rätt vana med att lillebror ramlar/trillar/kör in i saker. Men den stackars snickaren fick hjärtat i halsgropen.

Storebror imponerade stort. För att knappt ha kört utförslöp eller stigar visade han på styrka, balans och kontroll. Imponerad av killen som för första gången i sitt liv körde en cykel med bakåttramp.

När vi kom hem på kvällen var vi alla ganska modiga. En underbar känsla. Vi tände grillen och åt grillat ned klyftpotatis och en massa såser. Lite bastu på det, och en iskall dusch (jag hade missat att slå på varmvattenberedaren). Sen var vi alla redo för sängen. Nu sover barnen gott och jag ska snart krypa ner jag med.

Jag är sanslöst nöjd med att vi valde att åka upp och ha en aktiv semestervecka. Barnen älskar det verkligen. Och vi vuxna med. Jag ser fram emot imorgon då vi ska testa en ny skog att cykla i.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.