Fru Magnolia

Torsdag = Äntligen!

Äntligen! Nu är det semester. På riktigt! Vilket naturligtvis ska firas. Så vi åkte till Glassverket och åt enorma glassar.  Ett mycket uppskattat sätt att fira tyckte vi alla fyra.

Hej och hå vilken dag det blev idag. Jag lyckades med konststycket att slarva bort min mobil, så det där lugna avslutet på jobbet blev allt annat än lugnt (jag hittade den sedan hemma, på laddning…). Stödhandlade gräslök på ett mini ICA. Köerna på Maxi var galna. Hämta kläder som jag beställt från PompDelux och fått levererade till ett utlämningsställe på andra sidan stan. Åka och hämta lillebror på förskolan, för sista gången någonsin. Lämnade över lite personliga sommarpresenter till fröknarna. Höll tillbaka tårarna( jag önskar att samma pedagoger kunde hänga med upp till förskoleklass. Jobbet de gör är helt galet bra! ). In med lillebror i bilen. Köra ner på stan. Impulshandla ny somrig keps till lillebror. Och till slut landa på Växhuset där storebror skulle ha et litet framträdande med kollogänget.

Alltså, det där kulturkollo. Storebror ger två tummar upp och jag har fått lova att jag ska söka plats till honom nästa år igen.  Han har varit galet trött på eftermiddagarna när jag hämtat honom. Trött men lycklig. Men det är inte så konstigt. Under  6timmar varje dag, med avbrott för lunch (”vi har ju ingen rast mamma!”) har han skapat, musicerat, dansat och tränat på drama.  Nya människor i en ny miljö. Inte konstigt att man blir lite sliten.

Nu ikväll har jag förberett en Västerbottenpaj inför morgondagens sillunch här hemma. Tvättmaskinen går varm och jag funderar över om jag ska ta bilen och åka och plocka ett fång med blommor inför morgondagen.  Det är ju ännu ljust ute.

Kulturkollo på Växhuset

En mycket nöjd kollokille

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.