Fru Magnolia

Måndag = Spa Paradiset, fortsättningen på eventet

Det var till SPA paradiset vi skulle. Det var därför vi skulle ha med oss badkläderna, såklart. Att gå dit från hotellet skulle ta oss 18min enligt googelmaps. Men verkligheten och höga klackar kom i mellan. Så det tog oss väl närmare en halvtimme att gå. Men vad gör väl det. Som tur var hade vi Lo’s barnvagn med oss som visade sig kunna svälja en hel del flaskor med bubbel… Det klirrade fint när vagnen tog sig fram över kullerstenen vill jag lova.

Men SPA paradiset. Vilket ställe. Vi hade visst bokat ett eget rum, men en bubbelpool och relaxdel. Varmt i luften och ännu varmare i vattnet.  Andra människor skulle nog ha slängt sig i poolen och ooooaaaa’t. Men som de bloggare vi är så skulle det naturligtvis fotas först. Många fotade produkterna från Rosenserien och Maria Åkerberg åå finurliga sätt. Det bor ju en tävlingsmänniska i de flesta av oss.  Jag fick faktiskt äran att vara med på en av vinnarbilderna (HÄR). Så lite vinnare blev ju jag med, såklart. Sen tyckte Nettan att vi alla skulle köra en omgång med Baby Foot. Jag valde att stå över just denna gång. De valkar jag har jobbat upp, och de förhårdnader jag faktiskt har, vill jag gärna behålla. Jag är livrädd för att börja få blåsor på fötterna igen av löpningen. Jag tog dock en förpackning och tänker att jag ska köra den i höst, efter jag sprungit Rosa Bandet loppet. Fram tills dess får mina fötter vara äkta löparfötter med blå tånaglar och valkar lite här och där.

Spa Paradiset Östermalm

Till slut hamnade vi dock alle samman i poolen. Och det var ljuvligt. Bubbel och massagefunktin. Och bubblor i glasen såklart. Jag var duktig och drack mer alkolholfritt än alkohol. För värme och bubblor gör ju att man blir extra bubblig i huvudet.  Det är härligt hur samtalen mellan oss svängde mellan dödligt allvar och ytliga världsliga saker. Och hur självklart det kändes att faktiskt hänga med dessa brudar. Så enkelt att faktiskt vara sig själv.  Efter två timmars badande och bubblande var vi bubbliga i kropp och själ. Och väldigt rödmosiga om kinderna.  Nettan kollade klockan och för att tidsschemat skulle hålla var det dax att packa ihop oss. Det var återigen dax att konsultera googelmaps.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.