Fru Magnolia

Söndag = Dags för event

Hotel Birger Jarl svit

I fredags kväll var det dags för några av oss på Womsa.se att träffas och eventa lite tillsammans.  Informationen vi hade fått var ”Anmäl och Swisha”, träffas på hotel Birger Jarl, ta med bikini och det bli middag med spanska influenser.  Klart jag anmälde mig. Att träffa härliga människor som likt en annan släpar på kameror och pratar # kan man ju inte tack nej till.

Jag var lite orolig för att ag inte skulle hitta hotellet där vi skulle träffas. Jag och kartor ni vet. Men det var faktiskt enklare än vad jag hade trott. Jag tog pendeln till centralen. Och från centralen tog jag tunnelbanan till Rådmansgatan. En kort promenad på sisådär 3 kvarter och sedan var jag framme. Lite stolt  var jag faktiskt.

Så jag mötte upp Nettan, Carro, Malin, Maria och Jessica på hotellet.  Vi drack bubbel, diskuterade lämningstiderna på mat.se, beundrade lilla Lo och funderade över hur vi på bästa sätt skulle kamma hem kvällens vinster från SmakboxMaria Åkerberg och Rosenserien.  Vem gillar inte att vinna liksom. Sen vaskades det lite bubbel också (kolla bilden. Ibland lyckas man), missbruk var vi alla eniga om.

Aja, som var eventgeneral på distans, hade bokat in oss i två härliga rum med gott om plats på hotellet.  Några av oss hade nämligen bestämt oss för att sova kvar.  Och då mannen skulle ha sommarfest med jobbet samtidigt som jag eventade, så var valet givet för mig. Klart att jag skulle sova kvar.

När vi pratat av oss en massa tittade Nettan lite stressat på klockan. Det var dags att bege sig till kvällens andra hållplats. 18min skulle det ta och gå dit. Så det var visst bara sätta fart. Väskor packades, bubbel inventerades och fram åkte googelmaps. Nu skulle womsagänget lämna Hotel Birger Jarl, ta oss ut på Stockholmsgator och förhoppningsvis hålla tidsschemat. Det gick sådär för oss med det. Men fram kom vi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.