Fru Magnolia

Onsdag = Bästa spelet, Robot Face Race

Onsdag = Bästa spelet, Robot Face Race

 Bästa spelet, Robot Face Race

Sällskapsspel. Ett roligt sätt att umgås tycker jag. Och barnen älskar det. Visst, appar och skärmtid i all ära, men att spela riktiga spel är minst lika roligt. Lillebror fick ett dunderskoj spel i födelsedagspresent av grannen i höstas. Robot Face Race.  Ett spel med dunderenkla regler som alla förstår inom loppet av 15sekunder. Men oj vad klurigt det är. Det gäller verkligen att koncentrera sig och kunna hålla information i huvudet under tiden man letar efter den rätta roboten.

vi körde en omgång igår innan vi åt middag, jag och pojkarna. Än så länge vinner jag ganska enkelt, men det är nog bara en tidsfråga innan killarna har utarbetat en strategi och börjar komma ikapp.

Nu är det dax att väcka barnen och tuffa igång denna morgonen. Storebror ska upp till sjukhuset och kontrollera tillväxten. Han skulle egentligen varit där redan igår, men som den virriga person jag är just nu, glömde jag helt av tiden. Känslan av att vara en ”glömsk och mindre bra person” som infann sig igår när dem ringde och frågade om var vi var, var enorm. Så nu kör vi kontroll idag istället. Så det blir frukost hemma och sedan åker vi iväg till barnkliniken och förhoppningsvis hinner vi till skolan innan den börjar.  Logistik deluxe. Lillebror får åka till förskolan tillsammans med pappan. Sen ska lillebror iväg på besök på den förskoleklass där han ska börja i höst. Det ska bli skoj att höra vad han tyckte om det sen när han kommer hem i eftermiddag.

Nepp, nu får jag sluta
Iväg med mig
Tjhohooo
Onsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.