Fru Magnolia

Måndag = Att tömma en bokbuss

Måndag. Vilken knasig måndag det blev. Eller knasig, men inte helt enligt plan.  Men så är det ibland. Flexibel och lösningsorienterad borde vara mina mellannamn.

Storebror tog bussen hem idag då han inte ville stanna sent på fritids.  Stora killen. Han var ensam hemma i 1,5 timme innan jag kom hem efter att ha hämtat lillebror.  Väl hemma fixade vi middag, plockstädade i ordning större delen av huset och begav oss sedan till bokbussen. Jag har sagt det förut, men det tåls att sägas igen. Vilken lyx det är att ha bokbussen. Något som är jätteroligt är att storebror nu själv har börjat beställa böcker som han vill läsa.  hans favoriter just nu är Tam och böcker av Dav Pilkey. Lillebror lånade bland annat Albert mus och en bok om Flygplan.

Men nu är det kväller här hemma. Då pappan är iväg på tjänsteresa (HejjaHejjaHejja!!!!)  så gjorde vi som vanligt vid nattningen. Vi kröp ner alla tre i stora sängen och läste högt tillsammans.  Att härligt sätt att göra något tråkigt (pappa på tjänsteresa) till något mysigt. Nu sover killarna förhopningsvis där uppe. Och jag ska snart bädda ner mig jag med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.