Fru Magnolia

Söndag = Vi har blivit med pool

Vi har gått och blivit med pool. Eller pöl kanske man kan kalla den. Alltså mer av en vattenpöl än en pool.  Killarna älskar den och skulle naturligtvis provbada den redan idag. Tords att den var fylld med 10 gradigt vatten… Vattnet i fotbadet, det man sköljer av fötterna i innan man går ner i poolen, var dock varmare. Det är därför lillebror sitter på knä däri. För att värma sig helt enkelt.

Annars har dagen lufsat på här hemma. Mannen i mitt liv tokjobbar. Så så mycket ledig familjetid har det inte blivit. Vi satsar me rpå det nästa helg, då jobbet förhoppningsvis lugnat ner sig. Jag och storebror begav oss ut på en 5km lång cykeltur i skogen innan middag. Han älskar verkligen att cykla på stigar. Tyvärr är många av stigarna väldigt stökiga (sten/berg/rötter). Men efter att ha promenerat större delen av 1km så lyckades vi hitta stigar som var mer nybörjarvänliga, vilket även jag uppskattade.

Nu sitter jag på balkongen med en ”efter-sol-ansiktsmask”. Jag har lyckats med konststycket att bli lite lätt rooosa om kinderna efter en dag i solen.  Jag hoppas att masken gör underverk så jag slipper se ut som ett stoppljus imorgon bitti.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.