Fru Magnolia

Onsdag = Nytt fokus

Tro det eller ej. Armen mår bättre! Tortyren igår hos massören gjorde skillnad! HURRA!

Så var det bara att skifta fokus då. Halvmaran ligger bakom mig och framför mig ligger nu Rosa Bandet Loppet den 24/9 på Lidingö. Jag hoppas verkligen att vädret blir lite mindre soligt och mycket svalare denna dag. Det skulle vara guld om jag kunde lämna den där kepsen hemma.

Vi blir ett härligt gäng som ska springa loppet. Allt ifrån de som kör sitt första millopp till de som har sprungit många långa lopp tidigare.  Kika in hos Sofie, Anna, Jessica, Anna-Karin, Nettan, Ida-Maria och Linda. Kika in hos dem och följ deras träning och uppladdning inför loppet.

Det känns bra att ha ett lopp efter sommaren att träna till. Sen att det ”bara” är en mil känns spännande. Nu vet jag att det är en förhållandevis tuff bana som visst ska vara trång vissa partier, men jag är lite nyfiken på hur snabbt jag kan springa den. Och jag är grymt nyfiken på den där aborrbacken som alla pratar om med skräckblandad förtjusning. Träningsupplägget kommer att vara samma som jag har försökt att hålla hela våren. Tre löppass i veckan och något styrkepass på det. Intervaller om andan faller på, men annars så kommer löppassen att varieras i längd, underlag och platta/backiga.

Så jag tänkte att vi drar väl igång träningen inför hösten redan nu. På med dojjorna och ut för på ett morgonpass innan jag beger mig till jobb.  Rosa Bandet loppet, jag är på gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.