Fru Magnolia

Lördag = Kosläpp på Gäddeholm

Kosläpp på Gäddeholm

Kosläpp på Gäddeholm

Idag var dagen då korna på gården skulle släppas ut i hagen. Äntligen! Det är verkligen ett vårtecken utan dess like enligt mig.  De där kosläppet kommer alltid vara förknippat med vårt bröllop. Det var nämligen betessläpp samma dag som vi skulle gifta oss.  Något som krävde en del extra planering.

Efter att vi hade kikat på lyckliga kor och förvirrade stadsbor(”Va, kan det vara el i stängslet?!?!”) hoppade vi upp på cyklarna och tog en tur till fågeltornet för fika. Storebror hade bakat chokladbollar till hela familjen.  Inte den nyttigare varianten, utan vanliga hederliga chokladbollar med smör och socker i. Just bakande var lite förmiddagsterapi för storebror då han var trött och hängig efter att ha haft en sen kväll med kompisen som sov över.  Han behövde helt enkelt baka, och smaka på smeten, för att vakna till. Lillebror cyklade på som aldrig förr mot fågeltornet och fikat. För att inte tala om vilken fart han höll på vägen hem, då en resa till bygghandlen hägrade.

Eftermiddagen fylldes sedan med trädgårdsfix och lite byggande.  Och grillmiddag såklart. Storebror ville lära sig att grilla, så idag körde mannen i mitt liv en steg ett kurs med honom.  Klart att killen ska lära sig att grilla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.