Fru Magnolia

Fredag = Touch and go!!!!

Trädgårdsföreningen i Göteborg. Underbart att strosa i parken efter att ha åkt tåg länge.

Då var vi framme vid fredagen denna veckan. Hittills har det mesta gått enligt planerna. Jag var i Göteborg två nätter och mannen roddade hemmet, innebandyträning och orientering. Hämtning och lämning på skola och förskola. Toppat med användardagarna.

Men än är inte veckan slut.  Jag kom hem från Göteborg lagom till middagen. Krama lite på barnen, läsa en bok och sen iväg igen. Det är lite ”Touch and Go!”.” Nu väntar en natt som nattvakt på en skola då det är innebandycup i helgen.  Japp, en hel natt med hormonstinna och förväntansfulla innebandyspelare. Och har jag tur som kommer jag få sova lite på den nyinhandlade luftmadrassen.  Glöm den där illaluktande madrassen man hade när man var liten. Nu är det en grym variant med inbygd pump. Lovar att recensera den, om jag nu får tid att prova vill säga.

Så nu ska jag packa, igen.  Sen bär det av till ICA för inhandlade av frukost till mig själv imorgon.
Men om en sisådär 12 timmar är jag hemma igen. Och kan förhoppningsvis sova ikapp en timme eller två, innan jag ska iväg och titta när Storebror spelar match.
Tur att jag är ledig på måndag så att vi vuxna hinner ta igen oss lite efter denna veckan. Det kommer vi behöva. Nästa vecka är nämligen ganska späckad den med…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.