Fru Magnolia

Fredag = Alla väder och långpass

Idag på eftermiddagen har det verkligen varit alla väder. Riktigt Aprilligt som sig bör. Sol och varmt, storm, regn och hagelstorm.  Lillebror berättade att han minsann hade varit ute och lekt när det haglade. Och det var JÄTTEroligt. Önskar att jag hade varit lika entusiastisk över haglet som lillebror. Jag ska erkänna att jag inte uppskattade det alls när jag var ute och sprang när skur nummer två dök upp från ingen stans.

Solen sken och det var varmt ute när jag väl bestämde mig för att ge mig av på ett långpass. Ska erkänna att benen kändes rätt stumma efter gårdagens benpass på gymmet. Men vad sjutton. Om jag ska få ihop några pass innan varvet om 1månad så måste jag tänka mindre och springa mer. Så ut i solen med stumma ben var planen. Under mitt pass han det dock hagla, regna, vara JÄTTEvarmt och storm(motvind såklart). Underlaget varierade mellan skogsstig, landsväg, asfalt och gångvägar täckta med stenmjöl.  Och sen var det en del backar med. Så när jag väl kom hem igen efter 16km kändes det som om jag tränat på det mesta, både väder och underlags mässigt.

Just nu sitter killarna och mumsar i sig resterna av sina påskägg och jag har precis avslutat kvällens första glas bubbel.  Om en liten stund är det dax att natta killarna och sedan ska jag dåsa i soffan med en god bok och glas två med bubbel. Är det fredag så är det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.