Fru Magnolia

Fredag = Springa i snöyra

Vilket väder det blev idag. Det började snö på morgonkvisten och sedan össnöade det fram till 18.00.  Det mesta av snön på vägarna smälte bort på en gång, men på gräsmattorna ligger det ett tunt vitt lager kvar.

Dagen har gått åt att plocka i ordning två klädkammare, tvätta och springa. Jomanvisst. Jag går ju igång på att springa när förhållandena är allt annat än perfekta, så jag snörde på mina skor och stack ut i snöyran. Jag sprang 21,2km.  Ett test in för Göteborgsvarvet om 5veckor.  Det gick inte dunderfort, men vad sjutton. Jag tog mig runt. Benen gjorde ONT de sista 3km, vilket säkert kan bero på att jag körde ett benpass på gymmet igår. Baksidan var inte att leka med. Men, det enda sättet att komma hem var att fortsätta springa. Så det var inte så mycket att orda om. Bara att pinna på.  Väl hemma var jag iskall. Tryckte i mig en banan, risifrutti och kokosvatten och hoppade sedan ner i ett hett bad. Låg i badet säkert 30min innan jag kände mig varm igen. Det bästa med dagens pass var att jag inte blev löparbakis. Trött i kroppen och i knoppen. Men inget illamående alls. Så fruktansvärt ljuvligt.

Nu ska jag ta och göra det sista på min lista för dagen. Det är dax för lite kroppsvård. Ögonfransar och bryn ska färgas, naglar ska lackas och ben ska silkepeelas. Sen är jag redo för att fira påskafton.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.