Fru Magnolia

Måndag = Jag gillar ju boxar, speciellt med rabatt

Just nu ligger jag under täcket i sängen och känner mig lite ynklig. Feber på gång? Kanske lite rosslig i halsen, om jag känner efter.  Och det gör jag ikväll, känner efter massor, så jag inte behöver känna imorgon. Logiskt va… Aja, nu när jag ändå gör ingen ting kan jag berätta lite om vad som ramlat ner i min brevlåda den senaste veckan.  Det blir inga bilder i detta inlägg, för jag orkar inte leta reda på kameran, hitta boxarna igen, fota, redigera och lägga upp. Så ni får helt enkelt klicka på länkarna.

 Nu ramlar det ner boxar i brevlådan igen. Och på nått magiskt sätt så har jag lyckats att ha tre prenumerationer.  Glossyboxen har jag visst ett år till (automatisk förlängning av abonnemanget…  bara sådär… var inte meningen). Jag har kört glossybox av och till sedan dem lanserad boxen. Tyvärr tycker jag att det har blivit lite samma i boxarna, och det känns inte lika lyxigt.  Hade det inte varit för att jag missade att avsluta abonnemanget så hade jag inte fortsatt med boxen. Nej, då är jag nog mer sugen på att gå tillbaka till Naturalbox igen. Om dem slutat med att skicka med läppkladd vill säga i var och varannan box.

Sen har jag  Smabox (om du anger kod xmms2c  får du 10% rabatt på första boxen) och Loddo är ju dem som jag hade tänkt att ha kvar.  Smakbox gillar jag just för att det är mat och gotte i, och Loddo är skoj för att det är gott och blandat, högt och lågt (i förra boxen var det allt från vinkork, ansiktsmask till hårdbröd och popcorn). Loddo har dessutom ett rimligt pris tycker jag, 99kr/box och ingen bindningstid. Just nu kör dem dessutom en drive med 20% rabatt på första boxen. Använd koden pask17 fram till och med den 17 april och betala alltså ännu mindre. Värt att testa om du inte redan gör det.  Alltid härligt när det dyker ner en liten överraskning i brevlådan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa Lindmark Murman

    Ja boxar ÄR kul! Har också prenumererat på GlossyBox länge, men har nu ett uppehåll med just den. Tidigare har vi provat Bakboxen för dotterns skull som älskar att baka.
    MVH
    Lisa, majamyra.se