Fru Magnolia

Måndag = Lätt choklad och tunga fötter

Det gick bra i morse, om ni undrar. Alla kom dit dem skulle och ingen var allt för trött. Det är fördelen nu när jag jobbar lite friare. Det är okej och flexa. Vilket gör att jag kan följa barnens rytm mycket lättare. Och parera den där tidsomställningen….

När vi kom hem idag så öppnade vi alla altandörrar och gick ut. Tusan vad ljuvligt väder vi har haft. Sommarvärme i slutet av mars. Just kombinationen sommarvärme och hög frisk luft är ju helt fantastiskt.  När jag var i Stockholm i helgen passade jag på att besöka ”The English Shop”.  Det var väldigt länge sedan jag var där, och jag har en viss craving på Aero mint. En luftig choklad med mint smak. Ljuvligt god, som smälter i munnen.  Jag sansade mig dock och köpte bara två. En till nu, och en till mitt påskägg… Passade även på att bunkra upp med te. Hittade en ny smak på Clipper som lovade glada måndagar. Vem kan motstå något sådant?

Nu på kvällen, när barnen var nattade, tog jag mig ut på en liten löprunda. Jag har liksom skjutit upp det under hela dagen, då mina fötter känst tunga och huvudet molande. Men till slut gick det inte att fortsättta skjuta det framför mig, så jag stack ut. Hur långt och hur länge vet jag inte. Min kära löparklocka har nu gått i graven. Kaputt! Trasig! Metallskrot! Men inte mer än 7km, och ganska långsamt om jag får tro min känsla.

Nu ska jag masa mig till duschen (TRÅKIGT!) och sen bädda ner mig och ladda batterierna för morgondagen. Håller tummarna för att vädret blir minst lika fint då.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.