Fru Magnolia

Onsdag = Jag försökte i alla fall, men motivationen tröt

Onsdag. Och Västerås ligger fortfarande inbäddad i snö. Vackert så man dånar, men förbaskat opraktiskt. Jag hade tänkt att springa idag. Klämma in et pass mellan jobb och kvällsmöte. Packade väskan, gjorde i ordning en återhämtningssmoothie och kom ihåg att ta med allt till jobb.  Men det blev inget löpande. Inspirationen var noll. Snön låg för tjock. Och gatorna var oplogade. Så det blev en promenad istället. Men när jag gick ville jag hellre springa, och ångrade att jag inte bytt om.

Här hemma har det rullat på som vanligt idag. Då jag hade kvällsmöte blev det inte så mycket tid med killarna på kvällen. Jag kom hem vid 19 och 20.00 var det nattat och klart. Jag fick dock äran att läsa kvällsbok för lillebror. Just nu läser vi om evolutionen. Han är nämligen vansinnigt nyfiken på hur den första människan kom till. Och jag är inte jätte grym på just evolutionsteori på en femåringsnivå och tackar gudarna för att det finns bra barnböcker i ämnet.

Nu ligger jag i soffan och göt typ ingenting. Ska hasa mig upp för trappen och borsta tänderna snart. Sova gott. Och vakna utvilad.  Det är min plan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.