Fru Magnolia

Tisdag = Ladda batterierna på sofflocket

Tisdag = Ladda batterierna på sofflocket

Tisdag = Ladda batterierna på sofflocket

Tusan vad trött jag har varit på eftermiddagen idag. Jag tog mig hem tidigt från jobb och satte mig och lyssnade på några avsnitt av ”Skolministeriet”. Mycket intressant lyssning för en skolsköterska må jag säga.  Hur ska vi tänka kring all denna specialkost till exempel…. inte helt självklart i min mening.

Efter lite skolministeriet och inläsning så fikade vi. Semla såklart. Och där och då gick jag in i väggen. Det blev lite knapert med sömn natten som gick. Jag kunde helt enkelt inte sova. Jag tror jag skrapade ihop 5tim till slut, alldeles för lite för någon som mig som är är otroligt sömnberoende.  Så efter fikat la jag mig på soffan och sov en timme. Lillebror var lite orolig för att jag inte skulle vakna i tid så vi kommer iväg till simskolan. Han gick runt och nynnande på ”Batman” för att vara på säkra sidan att jag inte somnade för djupt.

Men nu en timme senare så känner jag mig mycket piggare och redo för badhuset. Mannen har åkt i förväg för att simma någon km innan vi andra ansluter. Förhoppningsvis är det inte en massa pratkvarnar i vattnet idag som simmar i bredd så att jag kan få dra 1,5km jag med.  Men innan vi drar iväg sk ajag bara svepa den tredje dubbla esspresson denna eftermiddagen. Jag vill ju vara säker på att jag orkar hålla ångan uppe nån timme till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.