Fru Magnolia

Måndag = Dagen efter längdskidloppet, glöm Lathis

Måndag = Dagen efter längdskidloppet, glöm Lathis

Dagen efter längdskidloppet, glöm Lathis. Publiken hejjar på!

Publiken är taggad. Flaggorna viftar. Nu är det dax för årets Kattlopp!

Igår var det en mycket viktig dag i längdskidåknings -världen. Glöm allt vad lagstaffetten i Lathis heter, eller alla individuella grenarna med för den delen. Nej, här handlar det om det årliga Kattloppet på mormors tomt.  Två tävlande och två vinnare. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

#Publik

Publiken var som sagt laddad och taggad (personligen tycker jag att detta är ett jätteroligt skämt… om någon undrar). Tyvärr hade vi bara två ”publiklappar”, men arrangören lovade att det till nästa år skulle finnas fler lappar, och då även ”PRESS”-leg. Det gillar ju en fotogalen mor såklart.

Framtidens skidåkare i Bålsta

Det var någon form av jaktstart. Lillebror satte av först, sen kom storebror i kapp. Men storebror körde två varv, vilket ledde till att bröderna gick över mål nästan samtidigt.  Lillebror tog sedan ett ärevarv, bogserad av morbror.

Alla kan åka längdskidor

Lillebror var mycket stolt över sin insats. Så himla duktig på att koordinera armar och ben. Storebror var mest stolt över att han tog sin runt snabbt.  Det blev medaljutdelning såklart. Till pappans toner av nationalsången. Storebror höll på att sjunka genom jorden. Pappan var ju sååååå pinsam!

Medlajregn över längdskidåkarna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.