Fru Magnolia

Söndag = Middag som ledde till att jag låg under bordet….

Söndag = Middag som ledde till att jag låg under bordet….

Middag som ledde till att jag låg under bordet

Vi är barnlediga den här helgen.  Det betyder att vi kan göra lite som vi vill, framförallt med mat. När barnen är hemma är matrutinerna väldigt fyrkantiga. Vi äter på samma tider och vi lagar bra mat från grunden. Varje dag. Det mår vi alla bra av. Men så kommer de där avbrotten. De där barnledigahelgerna som ibland inträffar när barnen har mormor-tid. Då går vi bananas ang. maten. Dte blir som innan barnen och när vi var nykära.

Igår åt vi fruksallad till lunch och lyxade till det med charketurier och ost till middag. Dryck: Champange.  Och det gjorde mig så trött. När jag ätit klart så la jag mig på golvet och vilade en stund, medans mannan dukade av. Det var nästan som om jag slumrade till. Det hade aldrig funkat att göra så om barnen var hemma, naturligtvis. En mamma som lägger sig och vilar under bordet är ju en jätte rolig lekplats. Dessutom hade nog valt en annan plats än just runt borde då risken för att kladda in en potatis eller tomat i håret hade varit ganska överhängande.

Idag ska jag ut och springa. Jag har köpt ”Stora löparboken för kvinnor”. I den finns det ett upplägg för att klara 21km under 2timmar. Jag tänkte följa det. Eller plocka godbitarna ur det i alla fall.  Det är 10v kvar till halvmaran. Dax att börja köra lite intervaller, backträning och myspass helt enklet.  Idag står det 80min myslöpning på schemat.  Som om en timme sticker jag ut. Frukosten ska bara på landa i magen först.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.