Fru Magnolia

Tisdag = Att hitta hem i bloggvärlden, på Tanum Strand av alla ställen

Onsdag = Att hitta hem i bloggvärlden, på Tanum Strand av alla ställen

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanum Strand

hitta hem i bloggvärlden på Tanum strand

Här är gänget. Jenny, Nettan, Anna, Aja, Kristin, Angelica, bakom kameran står Maria och var Sarianne är vet jag faktiskt inte. Mannen till höger självaste Karl Dyall. Icke womsabloggare…än.

Jag lever fortfarande på ångorna efter boostcamp på Tanum Strand. Vilken helg det var. Och vilket ställe. Den vackra miljön, den absoluta närheten till klippor och hav, SPAt som var det bästa jag upplevt hittills, skaldjursbuffén, brunchen och träningen. Ljuvligt!  Träningsvärken har för länge sedan givit vika, men minnena och känslan av att ha hittat hem ligger som bomull kring hjärtat.

Jag har alltid varit en ensamvarg när jag bloggat. Inte velat placera mig i ett fack. Tänkt att dem som vill följa mitt liv och mina äventyr kommer att hitta hem till mig tillslut.  Men så tog jag det där steget för snart ett år sedan och flyttade in på Womsa.se. Om jag hade vetat då, hur det skulle bli nu. Jag är så glad att jag vågade fråga. Våga knacka på och säga ”Här är jag”. Visst kan ensam vara stark, men ensam är fortfarande ensam. Jag förstod det inte då, men idag vet jag bättre.

Och det blev så tydligt i helgen när vi var på Tanum Strand med hela gänget. Hur det är att vara del av en portal där vi alla värnar om varandra. Vi är olika, men olika är bra. Olika berikar. Men vi är också lika. Med fötterna i myllan och huvudet på topp. Det var lyx att få spendera tre hela dagar med det här gänget. När vi reste ner kände jag mig lite pirrig. Hur skulle det gå. Vad skulle de andra tycka om mig? Vad skulle jag tycka? Och när vi åkte hem längtade jag redan efter nästa gång vi ska ses. Bättre betyg än så blir det inte.

Så Tanum Strand får bli platsen som alltid kommer att förknippas med att jag hittade hem i bloggvärlden.
Och platsen där startskottet för 2017 träningsstart gick av stapeln
#womsalove2017

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.