Fru Magnolia

Onsdag = Då var det dax för träningsvärk igen, träningsconvent pågång

Onsdag = Då var det dax för träningsvärk igen, träningsconvent pågång

Onsdag = Då var det dax för träningsvärk igen, träningsconvent pågång

Jaha, hur gick nu detta till kan man undra. Helt plötsligt har jag bokat in mig på en heldag med träning. Fem pass på bara sådär. Redan på lördag. Aja, träningsvärken från Tanum Strand har lagom gått ur kroppen på riktigt, och nu är det dax att fylla på med den varan igen. Hur hamnade jag här…

”Någon som vill springa milen med mig ikväll” frågade jag ett gäng med tjejer tidigare i eftermiddags. Ingen svarade ja. Alla had evettiga förklaringar. Jobb, män som inte var hemma osv. Och en som liksom skulle vila sig i form till helgens träningevent. Och där blev jag lite nyfiken. Det fanns ju dessutom en plats kvar i bilen, under förutsättning att man har träningsväskan i knät. Låter lockande. Mannen sa ”Ja, vi har väll ändå inget bokat, så åk du”.

Så jag bokade. Kära nån. Dessutom bokade jag in mig på pass som DanZy, gymnasticMoves och crossfintess. Helt utanför min comfortzone.  Kyddar det hela med lite step (alltså ÄLSKAR!) och yogaMowes. Jag kommer inte kunna gå på söndag. För att inte tala om måndag…. Men lördagen kommer att fungera som en boosterdos till boostcamp’en.  Precis perfekt med andra ord.

Det blev ingen löpning idag. Och ingen styrketräning heller. Idag vilar jag mig i form.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.