Fru Magnolia

Torsdag = När den där extra växeln slår in, och lite nytt i badrummet

Torsdag = När den där extra växeln slår in

Inlägget innehåller pressprover från en goodiebag. Bjön Axen, M Picaut och Löwengrip

extra växeln slår in

En del dagar är man helt galet effektiv. Det är som om den där extra växeln slår in. Idag när jag kom hem från jobb så hjälpte jag storebror med läxan, samtidigt som jag lagade middag (biffstroganoff med ugnsrostade grönsaker) och bakade bröd.  När storebror var klar med sin läxa hoppade jag i träningskläderna, lät barnen köra sin speltid (30min), slängde in grönsakerna i ugnen och stack sedan ut och sprang 5km. Lagom tills jag kom hem var grönsakerna klara och speltiden slut.

Vi dukade bordet, tände ljus och satte oss tillsammans att äta middag. Efter middagen, tappade barnen upp ett bad, jag passade på att fota lite av alla de fina hud- och hårvårdsprodukterna vi fick i goodiebagen i helgen. Barnen badade på och jag fotade som en halvgalning. När barnen var badade, startade jag upp ugnen igen, hoppade jag in i duschen, ut ur duschen, in med brödet i ugnen, borsta tänder på barnen och sen bara landa i storebrors rum för att programmera lite Mindstrom.  Det som nu är kvar är att starta en tvättmaskin med mina träningskläder, vika tvätt, tömma diskmaskinen och vänta på att brödet bakat klart och sen ska jag mysa ner i soffan under filten.

Det är lustigt. Jag upplever inte att jag stressat en sekund sedan jag kom hem idag. Utan allting har bara klaffat och gått i ett. Ett jämt flöde.

Ljusen kommer från ”reunion home”. Jag älskar dem och köper på mig ett gäng varje år.

Jag hade tänkt att berätta lite om produkterna på bilden med. Schampo/balsam från Bjön Axen (Ekologiskt!) och duschtvålarna från M Picaut och Löwengrip.  Jag är inte så svårflirtad när det gäller produkter som dessa. Shampot/balsamet funkar finfint på mitt hår. Sen är mitt hår ganska tacksamt. Det klarar det mest då jag inte sliter på det. Och om det ger upp, så har jag i massor med hårolja, och sen är det på banan igen. Hur som helst, shampot/balsamet är jag nöjd med. Det gör jobbet, och doftar gott. Vad mer kan man begära (fick även med en inpackning från Björn Axen. Provade den på SPAt i helgen, och japp, den doftar gott och ger en härlig kick till trassligt hår. För även välskött hår blir trassligt ibland.). Duschkrämerna var båda ljuvliga. Doftar väldigt olika, men båda väldigt gott. Och jag blev ren av dem båda. Viktigt enligt mig när man kommer till duschkräm är att krämen inte torkar ut huden. Jag gillar nämligen inte att hålla på att smörja och kladda in mig efter att ha duschat. Båda tvålarna är snälla med huden, och det är inte bara ett pluspoäng, utan ett måste för att jag ska gilla en duschkräm.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.