Fru Magnolia

Torsdag = Dags att Yoga och Tanum Strand

Torsdag = Dags att Yoga och Tanum Strand

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanum Strand

Torsdag = Dags att Yoga och Tanum Strand

Det är drygat en vecka kvar tills jag ska till Tanum Strand med Womsa för en träningshelg.  Jag ser på instagram och i bloggarna hur tjejerna har kommit igång med träningen och liksom förtränar. Det ger mig lätt panik och lite ångest om jag ska vara ärlig.

Jag har kommit igång och småjogga. Så kondisen är pågång. Men det där med styrka och smidighet…  Nja, inte mycket träning inom det området. Hoppas att jag kan få en boost av det när jag är i Tanum. Jag yogade en hel del i somras. Ökade rörlighet och byggde upp lite stabiliserande muskler.  Men nu är det längde sedan sist.  Jag har ett medlemskap på Yogobe.se (klicka på länken så får ni 14 dagar fri träning hos yogobe!) som det är dags att damma av.  Det svåra tycker jag är att välja vilket pass jag ska gå loss på. För det finns så otroligt många. Men ett pass på 60 min med fokus styrka, inre hållning och  rörlighet, det skulle vara optimalt.  Det skulle vara fint om jag slapp att få träningverk direkt efetr första styrkepasset, och om jag faktiskt skulle vara i närheten av att nå tårna i en fällkniv.

Mina förväntningar på Tanum? Ja, de realistiska är träningsvärk! Både av träning och skratt.  Vilket faktiskt låter mycket lockande.
Men som sagt, nu Yogobe. Det kan ju inte göra saker och ting värre i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.