Fru Magnolia

Tisdag = Fru Magnolia vaknar sakta ur vintervilan

Tisdag = Fru Magnolia vaknar sakta ur vintervilanTisdag = Fru Magnolia vaknar sakta ur vintervilan

När är ljuset på väg tillbaka. Jag känner det! bara det att det var ljust vid 15.30, när jag sladdade in på förskolan igår gör ju att jag kan bli lycklig för mindre. Det är lustigt det där hur mycket ljuset faktiskt påverkar mig. Jag blir som en helt annan person när det vänder.

Min magnolia på framsidan njuter av ljuset hon med. De där små ulliga knopparna som senare förhoppningsvis kommer att slå ut i blom laddar med varje sekund av ljus den får. Och som jag längtar efter just den där stunden när den första blomman blommar på bar gren. Sen kliar det i mina fingrar att komma igång ute i trädgården. Jag beställde

När är ljuset på väg tillbaka. Jag känner det! bara det att det är ljust vid 15.30, när jag sladdade in på förskolan igår gör ju att jag kan bli lycklig för mindre. Det är lustigt det där hur mycket ljuset fatiskt påverkar mig. Jag blir som en helt annan person när det vänder.

Min magnolia på framsidan njuter av ljuset hon med. De där små ulliga knopparna som senare förhoppningsvis kommer att slå ut i blom laddar med varje sekund av ljus den får. Det kliar i mina fingrar att komma igång ute i trädgården. Jag beställde fröer i helgen som jag nu ska börja förodla (sanslösa mängder och varianter). Vissa av dem behöver lite längre tid på sig för att hinna nå sin fulla potential under sommaren. Sen måste visa er min helt fantastiska julklapp oxå. Den som gör att jag kan odla hela vintern lång och kan börja driva mina sommarblommor mycket tidigare. Men det får bli en annan dag.

Nej, nu ska jag svälja sista klunken kaffe och bege mig av mot jobb.
Ha en fin tisdag och ladda med så mycket sol ni bara kan
Det tänker jag

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.