Fru Magnolia

Måndag = Jag är ingen rosa person, men…

Måndag = Jag är ingen rosa person, men…

Måndag = Jag är ingen rosa person, men...Hjälp vad smal jag ser ut!!! Lovar att verkligheten är helt annorlunda. Fokusera på den rosa tröjan tack….

Söndag igår. Och vilket väder vi har hade. Strålande sol och -5 grader. Jag passade på att sticka ut och springa innan lunchen. Att klä sig när det är sådär mellankallt är lite klurigt. Men jag drog på mig långstrumpor, löpartaijts, kortärmad underställströja och en löparfleece. Mössa och vantar såklart.

Men jag känner att vi måste prata lite om den där tröjan. Den kortärmade ROSA. jag är ingen rosa person, men när det kommer till löparkläder vill jag gärna ha färg. Inte så mycket för att jag tycker att det är snyggt, utan av den enkla anledningen att jag vill synas.

Idag när jag var ute träffade jag flera jägare utmed vägen. Med vapen på ryggen. De har en tokorange hatt på sig jämt. För att syns i skogen. Jag bär tokrosa mössa och så mycket färg det bara går på övriga kroppen. Jag tänker att det är sällan ett vildsvin liksom klätt sig i neon… så när jägarna ser neon tänker de inte på vildsvin, utan mer ”Tokiga människa som är ute och springer i skogen…”. Sen har vi ju alla bilar. Bitar av den rundan jag springer är på vägen, utan vägren. Det gör ont att bli påkörd, även fast jag har rätt (springer på vänster sida och möter trafiken. Håller mig i diket…). Jag vill ge bilisterna bästa möjliga förutsättningar att se mig, så dem hinner parera och jag hinner reagera.

Så nej, jag är ingen rosa person, men jag är rädd om livhanken när jag är ute och rör på mig.

Nog om rosa.
Nu ska vi köra igång denna veckan.
Med jeans och svart tröja på.
Måndag it is!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.