Fru Magnolia

Onsdag = Andra arbetsdagen, och jag är slut som artist

Det blev precis som jag misstänkte. Andra arbetsdagen, och jag är slut som artist.  Att komma upp ur sängen andra morgonen efter en långledighet är sanslöst svårt. Jag. Var. Så. Trött! Dagen idag har på inget sätt varit mer ansträngande än någon annan jobbdag. Men kära nån vad trött jag är just nu. Min plan var att sticka ut och springa direkt efter jobb, för att få lite energi, men när det stormade och snöade blötsnö på tvären så kastade jag in handduken. Motivationen var noll.  Åkte och hämtade lillebror. Och nu gör jag typ allt för att hålla mig vaken. Eller nja, jag äter… småäter. Och dricker te. Jag inbillar mig att det hjälper.

Klosspel i färger och te i massor.

Jag tog mig dock i kragen när vi kom hem och hade lite kvalitetstid med lillebror (som förövrigt är lika pigg som vanligt!). Vi la oss på mattan i vardagsrummet och spelade spel. Det blev klosspelet, råttfällan och memory. Mysigt att spela tillsammans.

Nu ska jag laga middag. Saffranskyckling med coscos och citronsås.  Och om jag mot förmodan inte somnar i maten så ska jag försöka ta mig ut i snöstormen och beta av 5km. Nu när det är mörkt slipper man i alla fall se eländet…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.