Fru Magnolia

Lördag = Vilken underbar dröm!

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanum Strand

Jag är en drömmare. Nattdrömmare.  Jag har så länge jag kan minnas drömt mycket och livligt nattetid. I natt var det dags igen. Att drömma mig bort. Och vilken underbar dröm det var!

Jag drömde att jag var på ett spa. Med en stor varm pool. Jag plaskade runt i den där poolen med vänner från förr. Någon förstod att jag var hungrig, så jag lev hämtad, flygandes på något konstigt sätt, från poolen till ett bageri. Där fick jag smaka på de mest fantastiska bakverk. När jag väl hade fyllt min mage och min väska(var den kom ifrån vet jag inte?) gick jag vidare till SPA receptionen där jag blev inbokad på 90 minuters massage. Hepp på den!

Vilken underbar dröm, Boost camp Tanum Strand

Och vet ni vad. Det är nästan som en sanndröm. För jag ska faktiskt få åka iväg på SPA och äta gott i dagarna tre. Tillsammans med ett gäng bloggare är jag inbjuden (PR-event)  att hänga med till Tanumstrande (<— länk) på Boostcamp. Okej, fokus kanske inte ligger på SPA där, utan på träning. men jag hoppas att det finns lite tid för att boka in en massage och lite bubbelpool.  Det ska bli så himla skoj. Jag har länge velat göra något liknande, men inte vågat då jag anser mig vara i kass form. Men nu ska det alltså bli av. Kära nån. Jag ser framför mig hur jag är helt slut efter första passet och kommer lida av träningsvärk i flera veckor. Men det kommer bli en perfekt kickstart på vårens träning.  Jag har ju trots allt redan bokat in mitt första lopp den 27/3….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.