Fru Magnolia

Torsdag = Det vackraste huset i vinterskrud

Det vackraste huset

Det vackraste huset i Gäddeholm

Vårt hus och hem. Ljuvliga villan inbäddad i snö. Vi får ofta höra av förbipasserande att huset är det vackraste/snyggaste/finaste på området där vi bor. Jag tycker att det är klassiskt snyggt. Det finns många andra fina hus där vi bor. Fina på många olika sätt. Häftigaste huset på området är ”plåtburken”.  Sen har vi ett av det smartaste huset som jag själv skulle kunna tänka mig att bo i ”det vedeldade”.

Sen har vi vissa trädgårdar. Kära nån säger jag bara. De är genomtänkta och så vackra. Vår egen trädgård är ett ständigt pågående projekt. Och till våren ska det återigen byggas spaljéer och ytterligare en bit altan.  Det kliar i fingrarna och jag längtar till våren. Jag vill ut och pyssla utomhus och få jord under naglarna.

Idag blir det en del pulkaåkning är tanken. Sen behöver jag åka och handla lite nya lådor att förvara allt julpynt i.  Kanske ska gå loss och köpa mig en ny blomma eller två. Amaryllisarna har nu gjort sitt.  Planen är även att sticka ut och springa en vända över fälten i snön. Det får dock vänta tills efter lunch då jag hoppa satt det blivit lite varmare ute. Jag springer inte om det är under minus 10.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.